SPORZĄDZANIE CIASTA DROŻDŻOWEGO SMAŻONEGO - RACUCHY W ROLI GŁÓWNEJ.
Uczniowie klasy 2 cukierniczej podjęli pierwsze samodzielne próby dekoracji talerza degustacyjnego.
Inwencja twórcza wzięła górę !!!
W ZESZŁYM TYGODNIU CUKIERNICY KLASY DRUGIEJ UCZYLI SIĘ SPORZĄDZAĆ CIASTO KRUCHE WYTRAWNE.
Czytaj więcej!SPORZĄDZANIE CIAST PTYSIOWYCH TO WIELKA SZTUKA!!!
Czytaj więcej!ZAJĘCIA PRAKTYCZNE – NAUCZANIE INDYWIDUALNE
Praca z uczniem podczas nauczania indywidualnego nie różni się od pracy z uczniem w szkole. Tak samo jest realizowana podstawa programowa tylko w warunkach domowych. Tycjan sporządza zupę serową. Była pewnie bardzo smaczna!!!
Czytaj więcej!ZAJĘCIA PRAKTYCZNE CUKIERNICY "NAUKA SPORZĄDZANIA BEZY "
Cukiernicy podczas zajęć praktycznych wykonują ciekawe i smaczne wytwory.
Czytaj więcej!ZAJĘCIA PRAKTYCZNE CUKIERNICY
Cukiernicy z I E żegnają karnawał 2023 ,,Różami karnawałowymi''
Czytaj więcej!