SPORZĄDZANIE CIASTA DROŻDŻOWEGO SMAŻONEGO - RACUCHY W ROLI GŁÓWNEJ.
Uczniowie klasy 2 cukierniczej podjęli pierwsze samodzielne próby dekoracji talerza degustacyjnego.
Inwencja twórcza wzięła górę !!!
W ZESZŁYM TYGODNIU CUKIERNICY KLASY DRUGIEJ UCZYLI SIĘ SPORZĄDZAĆ CIASTO KRUCHE WYTRAWNE.
Czytaj więcej!SPORZĄDZANIE CIAST PTYSIOWYCH TO WIELKA SZTUKA!!!
Czytaj więcej!ZAJĘCIA PRAKTYCZNE CUKIERNICY "NAUKA SPORZĄDZANIA BEZY "
Cukiernicy podczas zajęć praktycznych wykonują ciekawe i smaczne wytwory.
Czytaj więcej!ZAJĘCIA PRAKTYCZNE CUKIERNICY
Cukiernicy z I E żegnają karnawał 2023 ,,Różami karnawałowymi''
Czytaj więcej!ZAJĘCIA TANECZNE
W dniu 21 lutego 2023r. ponownie przyjechała Pani Agnieszka Matusiak z BORPA i prowadziła z nami tańce. Jak zawsze było mega wesoło. Okazało się, że nasza koleżanka Viktoria też umie poprowadzić dla nas układ taneczny.
Dziękujemy!
KUCHARZE W RESTAURACJI "CZOSNEK I OLIWA" W BYDGOSZCZY
Czytaj więcej!REGIONALNY ETAP KONKURSU "POZNAJ SWOJE PRAWA W PRACY"
Gratulujemy naszym uczniom: Kubie i Pawłowi, którzy w czwartek 23 lutego 2023r. godnie reprezentowali naszą szkołę w regionalnym etapie konkursu "Poznaj swoje prawa w pracy". Młodzież Branżowej Szkoły I stopnia nr 6 co roku uczestniczy w kolejnych edycjach tego konkursu oraz innych projektach Państwowej Inspekcji Pracy. Kultura Bezpieczeństwa jest dla nas ważna.
Czytaj więcej!