SPORZĄDZANIE CIASTA DROŻDŻOWEGO SMAŻONEGO - RACUCHY W ROLI GŁÓWNEJ.

Uczniowie klasy 2 cukierniczej podjęli pierwsze samodzielne próby dekoracji talerza degustacyjnego.
Inwencja twórcza wzięła górę !!!

Czytaj więcej!

W ZESZŁYM TYGODNIU CUKIERNICY KLASY DRUGIEJ UCZYLI SIĘ SPORZĄDZAĆ CIASTO KRUCHE WYTRAWNE.

Czytaj więcej!

SPORZĄDZANIE CIAST PTYSIOWYCH TO WIELKA SZTUKA!!!

Czytaj więcej!

ZAJĘCIA PRAKTYCZNE CUKIERNICY "NAUKA SPORZĄDZANIA BEZY "

Cukiernicy podczas zajęć praktycznych wykonują ciekawe i smaczne wytwory.

Czytaj więcej!

ZAJĘCIA PRAKTYCZNE CUKIERNICY

Cukiernicy z I E żegnają karnawał 2023 ,,Różami karnawałowymi''

Czytaj więcej!

ZAJĘCIA TANECZNE

W dniu 21 lutego 2023r. ponownie przyjechała Pani Agnieszka Matusiak z BORPA i prowadziła z nami tańce. Jak zawsze było mega wesoło. Okazało się, że nasza koleżanka Viktoria też umie poprowadzić dla nas układ taneczny.
Dziękujemy!

Czytaj więcej!

KUCHARZE W RESTAURACJI "CZOSNEK I OLIWA" W BYDGOSZCZY

Czytaj więcej!

REGIONALNY ETAP KONKURSU "POZNAJ SWOJE PRAWA W PRACY"

Gratulujemy naszym uczniom: Kubie i Pawłowi, którzy w czwartek 23 lutego 2023r. godnie reprezentowali naszą szkołę w regionalnym etapie konkursu "Poznaj swoje prawa w pracy". Młodzież Branżowej Szkoły I stopnia nr 6 co roku uczestniczy w kolejnych edycjach tego konkursu oraz innych projektach Państwowej Inspekcji Pracy. Kultura Bezpieczeństwa jest dla nas ważna.

Czytaj więcej!

HARMONOGRAM NABORU 2023-2024

Czytaj więcej!

UWAGA XII MARSZ NA ORIENTACJĘ 18 POŁUDNIKIEM PRZEZ BYDGOSZCZ

Czytaj więcej!