KUCHARZE Z KLASY 3B NA ZAJĘCIACH PRAKTYCZNYCH WYKONALI FONDANT CZEKOLADOWY

Uczniowie kierunku kucharz na zajęciach praktycznych nabyli umiejętności przygotowania deserów świata. Wykonali i podali fondant czekoladowy.
Zapraszamy na słodką fotorelację

Czytaj więcej!

UCZNIOWIE KLASY 3A - PRACOWNIK POMOCNICZY OBSŁUGI HOTELOWEJ - SZYKUJĄ SIĘ DO PRÓBNEGO EGZAMINU ZAWODOWEGO

Czytaj więcej!

ZAJĘCIA Z IMPROWIZACJI

W poniedziałek, na zajęciach koła teatralnego gościliśmy Panią Jagodę z Miejskiego Centrum Kultury, która przeprowadziła z nami zajęcia z improwizacji. Na początku trochę było dziwnie i ćwiczenia zdawały się trudne, ale po jakimś czasie wczuliśmy się w klimat ćwiczeń i zabawa była świetna. Szkoda, że czas tak szybko minął.

Czytaj więcej!

8 MARCA "DZIEŃ KOBIET"

Czytaj więcej!

UCZNIOWIE KLASY 3B NA ZAJĘCIACH PRAKTYCZNYCH W RESTAURACJI "SZAFRAN"

Czytaj więcej!

SPORZĄDZANIE CIASTA DROŻDŻOWEGO SMAŻONEGO - RACUCHY W ROLI GŁÓWNEJ.

Uczniowie klasy 2 cukierniczej podjęli pierwsze samodzielne próby dekoracji talerza degustacyjnego.
Inwencja twórcza wzięła górę !!!

Czytaj więcej!

W ZESZŁYM TYGODNIU CUKIERNICY KLASY DRUGIEJ UCZYLI SIĘ SPORZĄDZAĆ CIASTO KRUCHE WYTRAWNE.

Czytaj więcej!

SPORZĄDZANIE CIAST PTYSIOWYCH TO WIELKA SZTUKA!!!

Czytaj więcej!

ZAJĘCIA PRAKTYCZNE CUKIERNICY "NAUKA SPORZĄDZANIA BEZY "

Cukiernicy podczas zajęć praktycznych wykonują ciekawe i smaczne wytwory.

Czytaj więcej!

ZAJĘCIA PRAKTYCZNE CUKIERNICY

Cukiernicy z I E żegnają karnawał 2023 ,,Różami karnawałowymi''

Czytaj więcej!