KUCHARZE Z KLASY 3B NA ZAJĘCIACH PRAKTYCZNYCH WYKONALI FONDANT CZEKOLADOWY
Uczniowie kierunku kucharz na zajęciach praktycznych nabyli umiejętności przygotowania deserów świata. Wykonali i podali fondant czekoladowy.
Zapraszamy na słodką fotorelację
UCZNIOWIE KLASY 3A - PRACOWNIK POMOCNICZY OBSŁUGI HOTELOWEJ - SZYKUJĄ SIĘ DO PRÓBNEGO EGZAMINU ZAWODOWEGO
Czytaj więcej!ZAJĘCIA Z IMPROWIZACJI
W poniedziałek, na zajęciach koła teatralnego gościliśmy Panią Jagodę z Miejskiego Centrum Kultury, która przeprowadziła z nami zajęcia z improwizacji. Na początku trochę było dziwnie i ćwiczenia zdawały się trudne, ale po jakimś czasie wczuliśmy się w klimat ćwiczeń i zabawa była świetna. Szkoda, że czas tak szybko minął.
Czytaj więcej!8 MARCA "DZIEŃ KOBIET"
Czytaj więcej!UCZNIOWIE KLASY 3B NA ZAJĘCIACH PRAKTYCZNYCH W RESTAURACJI "SZAFRAN"
Czytaj więcej!SPORZĄDZANIE CIASTA DROŻDŻOWEGO SMAŻONEGO - RACUCHY W ROLI GŁÓWNEJ.
Uczniowie klasy 2 cukierniczej podjęli pierwsze samodzielne próby dekoracji talerza degustacyjnego.
Inwencja twórcza wzięła górę !!!
W ZESZŁYM TYGODNIU CUKIERNICY KLASY DRUGIEJ UCZYLI SIĘ SPORZĄDZAĆ CIASTO KRUCHE WYTRAWNE.
Czytaj więcej!SPORZĄDZANIE CIAST PTYSIOWYCH TO WIELKA SZTUKA!!!
Czytaj więcej!ZAJĘCIA PRAKTYCZNE CUKIERNICY "NAUKA SPORZĄDZANIA BEZY "
Cukiernicy podczas zajęć praktycznych wykonują ciekawe i smaczne wytwory.
Czytaj więcej!ZAJĘCIA PRAKTYCZNE CUKIERNICY
Cukiernicy z I E żegnają karnawał 2023 ,,Różami karnawałowymi''
Czytaj więcej!