UCZNIOWIE KLASY 3B NA ZAJĘCIACH PRAKTYCZNYCH W RESTAURACJI "SZAFRAN"

Czytaj więcej!

ZAJĘCIA PRAKTYCZNE – CUKIERNICY TŁUSTY CZWARTEK

Tłusty Czwartek uczniowie kl. 2 cukierniczej uczyli się sporządzać tradycyjne pączki z konfiturą z płatków róży oraz pączków na basie serków homogenizowanych. Wszytko wyszło wyśmienicie!!!.

Czytaj więcej!

SPORZĄDZANIE CIASTA DROŻDŻOWEGO SMAŻONEGO - RACUCHY W ROLI GŁÓWNEJ.

Uczniowie klasy 2 cukierniczej podjęli pierwsze samodzielne próby dekoracji talerza degustacyjnego.
Inwencja twórcza wzięła górę !!!

Czytaj więcej!

W ZESZŁYM TYGODNIU CUKIERNICY KLASY DRUGIEJ UCZYLI SIĘ SPORZĄDZAĆ CIASTO KRUCHE WYTRAWNE.

Czytaj więcej!

SPORZĄDZANIE CIAST PTYSIOWYCH TO WIELKA SZTUKA!!!

Czytaj więcej!