SPORZĄDZANIE CIASTA DROŻDŻOWEGO SMAŻONEGO - RACUCHY W ROLI GŁÓWNEJ.

Uczniowie klasy 2 cukierniczej podjęli pierwsze samodzielne próby dekoracji talerza degustacyjnego.
Inwencja twórcza wzięła górę !!!

Czytaj więcej!

W ZESZŁYM TYGODNIU CUKIERNICY KLASY DRUGIEJ UCZYLI SIĘ SPORZĄDZAĆ CIASTO KRUCHE WYTRAWNE.

Czytaj więcej!

SPORZĄDZANIE CIAST PTYSIOWYCH TO WIELKA SZTUKA!!!

Czytaj więcej!

ZAJĘCIA PRAKTYCZNE – NAUCZANIE INDYWIDUALNE

Praca z uczniem podczas nauczania indywidualnego nie różni się od pracy z uczniem w szkole. Tak samo jest realizowana podstawa programowa tylko w warunkach domowych. Tycjan sporządza zupę serową. Była pewnie bardzo smaczna!!!

Czytaj więcej!

ZAJĘCIA PRAKTYCZNE CUKIERNICY "NAUKA SPORZĄDZANIA BEZY "

Cukiernicy podczas zajęć praktycznych wykonują ciekawe i smaczne wytwory.

Czytaj więcej!